23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tihi miški

2 min read

Ob zadnji Logitechovi inovaciji izraz “tih kot miš” vsekakor pride do veljave. Novi brezžični miški Logitech M220 Silent in M330 Silent Plus, sta prvi res tihi miški. Obenem pa – tako proizvajalec – prinašata vso natančnost, vzdržljivost in “klik” občutek, ki jih ljudje od Logitecha pričakujejo, vendar z 90 odstotkov manj zvoka. Pritisk na gumbe omenjenih mišk je sedaj skorajda neslišen.
M220 M221 Lifestyle 2 Matte GrayBG
“Naši inženirji so preučili vire zvoka, ki ga proizvaja računalniška miška ter izumili načine za zmanjšanje stopnje decibelov ne da bi to vplivalo na kakovost, tako da se lahko osredotočite na delo namesto na hrup,” je povedal Anatoliy Polyanker, direktor blagovne znamke in globalnega portfelja pri Logitechu.
M220 M221 OFL Red CTG
Obe miški sta prejeli odobritveni pečat Quiet Mark s strani Društva za zmanjševanje hrupa. Tako M220 Silent kot M330 Silent Plus omogočata brezžično povezavo do 10 metrov po zaslugi “vključi in pozabi” nano sprejemnika, zahvaljujoč naprednemu optičnemu sledenju pa sta izjemno natančni in delujeta na skoraj vsaki površini.
M330 M331 B330 ONL Black TOP
Logitech M220 Silent ima obojeročno, prenosno zasnovo, baterija pa zdrži do 18 mesecev, tako da je idealna miška za v torbo na poti. Logitech M330 Silent Plus pa ima zaobljene robove iz mehke gume za udoben prijem z desno roko in baterijo, ki zdrži 24 mesecev. Tihi miški bo moč kupiti že prihodnji mesec, manjša nas bo olajšala za 25, večja pa za 40 evrov.

Silent Mice Shared Workspace

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.