Moto je nazaj!

Ha, se mi je zdelo, da so govorice, da bo Lenovo ukinil blagovno znamko Motorola (in podznamke, kot je Moto), le slaba šala. Motorola se očitno vrača h koreninam, z več oblikovne in inženirske svobode. Samo poglejte Moto Z in Moto Z Force! No, pa še vse dodatke, ki so danes očitno zadnja moda v svetu mobilnih naprav.

Moto Z Force Droid Edition in situ photography

Novi Moto Z je zahvaljujoč ohišju, izdelanem iz kombinacije aluminija, ki se uporablja v letalski industriji, in nerjavečega jekla, trpežen in hkrati tanek telefon. V ohišje debeline vsega 5,2 mm je vgrajen 5,5-palčni zaslon AMOLED štirikratne visoke ločljivosti (QHD). V telefon so vgrajeni še zmogljiv procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB delovnega pomnilnika ter 32 ali 64 GB pomnilnika za hrambo podatkov. Uporabniki, ki potrebujejo še več prostora za svoje fotografije, videe ter aplikacije, lahko dodajo kartico micro SD in skupno zmogljivost hrambe razširijo do 2 TB.
Moto Z ForceMoto Z Droid
Idealen trenutek se vedno ne zgodi v idealnih okoliščinah. Zato je Moto Z opremljen s kamero ločljivosti 13 milijonov pik, optičnim stabilizatorjem slike ter laserskim samodejnim ostrenjem, ki uporabniku pomagajo zajeti odlične posnetke z realističnimi barvami v vseh svetlobnih pogojih. Na prednji strani je vgrajena kamera ločljivosti 5 milijonov pik s širokokotno lečo. Poleg nje je nameščena tudi dodatna bliskavica, ki pomaga izboljšati portrete in skupinske posnetke v pogojih slabše svetlobe.
Moto Z Force Droid EditionMoto Z s strani

Moto Z In Situ Photography

Vodoodporna prevleka telefon varuje pred dežnimi kapljami ali politjem s tekočino. Bralnik prstnih odtisov pa odpravlja potrebo po vsakičnem pritisku gumba za aktivacijo telefona in vnos gesla. Baterija nudi do 30 ur avtonomije, tehnologija hitrega polnjenja TurboPower pa telefonu v zgolj 15 minutah povrne količino energije za do 8 ur uporabe.
Moto Z
Moto Z Force je prav tako telefon, ki presega pričakovanja. Tanko kovinsko ohišje, nadgrajeno s tehnologijo Moto ShatterShield druge generacije, jamči, da zaslon telefona ne bo počil ob morebitnem padcu telefona. Vgrajene ima iste funkcionalnosti kot model Moto Z, še zmogljivejša baterija pa zagotavlja do 40 ur avtonomije. Tehnologija hitrega polnjenja TurboPower v 15 minutah telefonu dostavi dovolj energije za do 15 ur mobilnih užitkov. Nadgrajena je kamera, ki premore senzor ločljivosti 21 milijonov pik ter je sposobna zajeti kristalno čiste slike v vseh svetlobnih pogojih in najrazličnejših nastavitvah. K temu dosežku pripomorejo tudi optični stabilizator slike, t. i. fazno (PDAF) in lasersko samodejno ostrenje. Moto Z Force je telefon, ki ponuja neprekosljivo kombinacijo trpežnosti, zmogljivosti in zaščite v elegantni podobi.

Moto Mods so zadnji krik mode v svetu mobilnih tehnologij. Dodatki Moto Mods telefon Moto Z takoj spremenijo v napravo, ki jo potrebujete. Na zabavi bo dodatek v obliki zvočnika JBL SoundBoost poskrbel za res glasno predvajanje glasbe. Če imate raje video vsebine, bo dodatek Moto Insta-Share Projector z vgrajenim projektorjem poskrbel za prikaz slike z do 70-palčno diagonalo. Se boste potepali stran od električnih vtičnic? Baterijski dodatek Power Pack telefonu doda do 22 ur avtonomije in lahko rabi kot modni dodatek – za dizajn so poskrbela partnerska podjetja, kot so kate spade new york, TUMI ter Incipio. Še več možnosti personalizacije telefona ponujajo ovitki Style Shells, izdelani iz premijskih materialov kot sta les in usnje, ki nudijo vrsto različnih vzorcev in omogočajo hitro zamenjavo. Vsi dodatki za telefone Moto Mods se s pomočjo zmogljivih magnetov hitro in zanesljivo spojijo s telefonom. Razvijalci obljubljajo, da bodo dodatki Moto Mods združljivi tudi s prihodnjimi generacijami telefona Moto Z.
Moto Z Moto Mods
Kako hitro in enostavno lahko dodatki Moto Mods spremenijo funkcionalnost mobilnega telefona, si velja ogledati!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.