24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Philipsov AmbiLux zasvetil v Ljubljani

2 min read

Podjetje TP Vision, ki skrbi za blagovno znamko televizorjev in računalniških monitorjev Philips, je v Slovenijo pripeljalo zadnjo inovacijo iz sveta televizorjev. Philips, ki se že leta poigrava z odsevom svetlobe s TV-zaslona v okolico televizorja z edinstveno tehnologijo Ambilight, je naredil še korak več. Nova tehnologija AmbiLux prinaša popolnoma novo doživetje, saj med gledanjem televizije na steno v ozadju razširi kar sliko dogajanja z zaslona, s čimer ustvari živahen sij svetlobe in dogajanja. Zahvaljujoč moči devetih piko-projektorjev na hrbtni strani tankega ohišja televizorja dobimo skupaj s sliko 4K Ultra HD učinek skoraj neprekinjene razširjene slike po celotnem prostoru.

Philips predstavlja AmbiLux
Izjemno poglobljeno je doživetje z AmbiLuxom tudi ob igranju video iger. Nastavitev v načinu Igre se na dogajanje na zaslonu s projeciranjem slike odziva neposredno. Ne glede na to, katero igro igramo, ji AmbiLux doda še bolj dinamično in intenzivno izkušnjo ter igranje povzdigne na povsem novo raven. Ambilight lahko v načinu ‘Prilagajaj se zvoku’ natančno sledi tudi le dinamiki glasbe, ki jo predvajamo. Izbiramo lahko med različnimi barvnimi prednastavitvami (svetlo, barvito, retro, spekter, skener ali ritem) ali izberemo naključen način (zabava).
Jernej Lipus, tehnicni ekspert pri TP Vision - Philips predstavlja AmbiLux
Serija 4K 8901 s sistemom Android TV s štirijedrnim gonilnikom sicer ponuja najboljše Philipsove tehnologije, od vrhunske slike 4K Ultra HD in Pixel Precise Ultra HD, ki sliko iz kateregakoli vira pretvarja v osupljivo resolucijo UHD, s čimer dobimo tekočo, a ostro sliko z izjemnimi kontrasti – globo ko črno in resnično belo belo, živahne barve in naravne kožne odtenke – kadarkoli in iz kateregakoli vira.

FB Acrobatics - Filip in Blaz igrata igre on-line na AmbiLux TV
Philipsov televizor AmbiLux serije 8901 je na voljo v diagonali zaslona 164 cm (65 palcev) po priporočeni maloprodajni ceni 4999 evrov, in sicer ekskluzivno zgolj v poslovalnicah Big Bang po Sloveniji.

nova dnevna soba Philips Ambilight v Big Bangu v BTC Ljubljana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.