19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Novi ISL Light je nared

1 min read

XLAB, eden izmed vodilnih ponudnikov na področju programskih orodij za dostop do oddaljenega namizja, je izdal novo različico izdelka ISL Light 4.1, ki omogoča varno tehnično podporo na daljavo in dostop do oddaljenih računalnikov. XLAB je ISL LIght razvil za potrebe strokovne tehnične podpore, ki potrebuje varen dostop do katerekoli naprave ali sistema, kjerkoli na svetu. Najnovejše posodobitve prinašajo mnogo izboljšav s področja upravljanja in krmiljenja oddaljenih računalnikov z najvišjo stopnjo varnosti.
pr-light
Upravljanje z 20.000 računalniki z enega mesta: ISL Light združuje dve pomembi lastnosti, enostavno uporabo, ki jo zahtevajo stranke in tehnično strokovnost, ki jo potrebujejo informatiki. Večji nadzor uporabnika pri organizaciji in nova funkcija za ustvarjanje skupin omogočata boljšo izkušnjo dostopanja do oddaljenih računalnikov ter strokovnjakom močno olajšata delo.

Druge nove funkcije in izboljšave v ISL Light 4.1:
• optimizacija orodne vrstice za bolj učinkovito oddaljeno podporo,
• nova ikona na orodni vrstici, ki omogoča pošiljanje bližnjic,
• optimizirano pogovorno okno,
• varnostne posodobitve (na novo implementirana varnostna knjižnica mbed TLS),
• izboljšano delovanje in odprava napak.

Logo-ISL-Online-White-600px
ISL Light je dostopen na napravah s sistemi Windows, Mac, Linux, Android in iOS, vendar se delovanje posameznih funkcij lahko razlikuje glede na uporabo posameznega (mobilnega) operacijskega sistema.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.