19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Še gostejše Lenovo škatle

1 min read

Takoj po Intelovi predstavitvi novih Xeonov so se oglasili iz Lenova. Kitajski proizvajalec je predstavil nove strežnike, programsko opremo in storitve, ki bodo podjetjem omogočili hitrejše delo, poenostavili upravljanje IT-okolij, zmanjšali stroške ter maksimizirali razpoložljivost rešitev. Opremljeni z najnovejšimi procesorji Intel Xeon, so strežniki Lenovo že postavili šest svetovnih rekordov v zmogljivostih na področjih virtualizacije, dela s podatkovnimi bazami, visokozmogljivega računalništva in stalnih obremenitev. Lenovo tako ohranja primat največjega proizvajalca strežnikov x86 na svetu ter na področju zanesljivosti delovanja ter zadovoljstva strank.
Lenovo_strezniki_potencial
Novi Lenovo strežniki so na voljo v eno- ali dvoprocesorskih različicah ter različnih izvedbah, kot klasični stolpi, strežniške rezine ali ultra zgoščeni strežniki. Prenovljena je tudi programska oprema za upravljanje strežnikov, ki so dodatno optimizirani za poganjanje poslovne programske opreme neodvisnih ponudnikov.

Unlock your data center potential 3

Nabor strežnikov vsebuje številne modele, kot so modele System x3650 M5, System x3550 M5, ThinkServer RD650, RD550, RD450, RD350, ThinkServer TD350, Flex x240 M5 ter NeXtScale nx360 M5.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.