19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Intel z novimi Xeoni in SSDji

2 min read

Družina procesorjev Intel Xeon E5-2600 v4 temelji na 14-nanometrski proizvodni tehnologiji in zagotavlja ključne gradnike za s programsko opremo določeno infrastrukturo. S tehnologijo Intel Resource Director Technology lahko stranke preklopijo na programsko opredeljeno infrastrukturo v oblaku z boljšim pregledom in nadzorom nad ključnimi skupnimi viri, kot sta predpomnilnik procesorja in glavni pomnilnik. Rezultat so inteligentno usklajevanje in izboljšana izkoriščenost virov ter višje ravni storitev.
Xeon E5-2600 v4
Nova družina izdelkov zagotavlja višjo zmogljivost za naloge računalništva v oblaku, saj prinaša 20 odstotkov več jeder in predpomnilnika kot prejšnja generacija, podpira hitrejši pomnilnik in vključuje druge integrirane tehnologije za pospešitev širokega nabora strežniških in omrežnih nalog ter shranjevanje podatkov. Varnostne izboljšave, kot so osamitev delovnih nalog, uveljavljanje varnostnih pravilnikov ter hitrejše šifriranje pa zagotavljajo bolj učinkovito zaščito podatkov.

Intel-Broadwell-EP-Xeon-E5-2600-V4
Za hitrejši in zanesljiv dostop do podatkov v oblaku je Intel predstavil nove pogone SSD, optimizirane za shranjevanje podatkov v zahtevnih poslovnih okoljih in uporabo v oblaku. Pogoni družin Intel SSD DC P3320 in P3520 so prvi Intelovi SSDji, ki izkoriščajo tehnologijo tridimenzionalnega pomnilnika NAND z visoko gostoto ter uporabnikom zagotavljajo izjemno učinkovito rešitev z visoko gostoto shranjevanja podatkov. DC P3320 zagotavlja do 5-krat višjo zmogljivost kot diski SSD z vmesnikom SATA.

SSD DC P3320
Novi izdelki Intel SSD DC D3700 in D3600 so prvi pogoni SSD z dvema priključkoma in vmesnikom PCI Express, ki uporabljajo protokol Non-Volatile Memory Express (NVMe). Zasnova z dvema priključkoma zagotavlja visoko zanesljivost in preprečuje izgubo podatkov v poslovno-kritičnih rešitvah za shranjevanje podatkov. Stranke s sistemi, ki uporabljajo izdelke D3700, lahko v primerjavi z današnjimi rešitvami z diski SAS z dvema priključkoma dosežejo 6-kratno povečanje zmogljivosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.