19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tiskanje po korejsko

2 min read

Podjetje Samsung Electronics je predstavilo novo družino večnamenskih naprav ProXpress C30. Te ciljajo na podjetja, katerim zagotavljajo višjo produktivnost v poslovnem okolju in hkrati manjše operativne stroške. Novo tiskalniško družino ProXpress C30 zastopajo trije modeli, in sicer C3010ND, C3060ND in C3060FR, vsi po vrsti pa so optimizirani za potrebe majhnih in srednje velikih podjetij.

Naprave serije ProXpress C30 imajo vgrajene kartuše z visoko vsebnostjo prahu, primerne za večje količine tiskanja, ki še dodatno zniža operativne stroške. Poleg tega so večnamenske naprave v seriji ProXpress C30 opremljene s tehnologijo takojšnjega segrevanja (t.i. tehnologija Instant Fusing System oz. IFS), ki prihrani čas čakanja, omogoča hitreje tiskanje in kopiranje in tako pripomore tudi k manjši porabi energije.

tiskalniki Samsung ProXpress C30

Ena izmed ključnih lastnosti nove serije ProXpress C30 je tudi visokokakovostna grafika: ločljivost 9.600 x 600 pik na palec in pa Samsungova edinstvena tehnologija upodabljanja (t.i. Rendering engine for Clean Pages oz. ReCP) zagotavljata vrhunsko kakovost pri vsakem tiskanju, kopiranju in skeniranju besedil in slik. Rezultat so

V primerjavi s prejšnjimi generacijami tiskalnikov so nadgrajene še naslednje lastnosti: novi modeli so za kar 50 odstotkov hitrejši od prejšnjih, saj jih poganja dvojedrni procesor s frekvenco 800 MHz, ki lahko natisne do 30 strani na minuto (pri starejših modelih pa 26 strani na minuto). Večja je tudi kapaciteta kartuše (8K/5K) in kapaciteta papirja (1.400 listov).

Serija ProXpress C30 je opremljena tudi s platformo Samsung eXtensible Open Architecture pz. XOA, ki podpira vse Samsungove lastniške rešitve in rešitve drugih ponudnikov programske opreme, kot so Rindale, Scanshare in Cirrato. Uporabniki lahko dostopajo tudi do mobilne tiskalniške aplikacije Samsung Printing Catalog, kjer se nahaja obilo informacij in nasvetov za optimalno uporabo tiskalnikov in podobnih naprav Samsung.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.