24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo Connect za globalno povezljivost

2 min read

Lenovo vstopa na področje globalnega mobilnega gostovanja in postaja virtualni mobilni operater (MVNO). Storitev Lenovo Connect bo uporabnikom prinesla brezšivno povezovanje prek različnih naprav, omrežij in meja. Stranke na Kitajskem in v regiji EMEA za mobilno gostovanje ne bodo potrebovale več ločene kartice SIM. Lenovo Connect tako prinaša nizkocenovno globalno gostovanje in bogato uporabniško izkušnjo, saj omogoča preprosto in hitro povezljivost podjetjem in posameznikom, ki želijo biti stalno povezani.

Na Kitajskem bo Lenovo storitev Lenovo Connect ponudil v navezi z izbranimi modeli pametnih telefonov in prenosnikov. Z enim samim klikom bodo uporabniki dostopali do mobilnega omrežja in internetni dostop plačevali po lokalni tarifi, pa čeprav bodo potovali po več kot 50 različnih državah sveta. Prva naprava s storitvijo Lenovo Connect na Kitajskem bo pametni telefon LeMeng X3.

lenovo-connect

V regiji EMEA bo Lenovo v partnerstvu s ponudnikom Cubic Telecom in drugimi lokalnimi ponudniki storitev Lenovo Connect ponujal na vrsti naprav Lenovo ThinkPad. Na začetku bo storitev na voljo v 45 državah regije EMEA, uporabniki pa bodo uživali v varni povezljivosti po konkurenčnih cenah. Lenovo Connect podpira vrsto prilagodljivih podatkovnih tarif za domačo in mednarodno povezljivost v več kot 110 državah po svetu.

Lenovo že dlje časa gradi lastne MVNO-zmogljivosti in danes predstavlja enega največjih virtualnih operaterjev z 11 milijoni naročnikov. Oblačne storitve podjetja uporablja že več kot 400 milijonov uporabnikov, storitev Lenovo Connect pa nadaljuje strategijo pametne povezljivosti družbe, ki stavi na integracijo oblačnih storitev in komunikacijskih kanalov na svojih napravah.

Storitev Lenovo Connect bo v Evropi in širše dostopna že v kratkem, prav tako pa se bo pohvalila z zelo konkurenčnim cenikom za vse, ki veliko potujejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.