Slovensko znanje v japonskih tiskalnikih

Podjetje Gama System je predstavilo novo različico naprednega dokumentnega sistema Gama System eDocs 5. To poleg izjemnih zmogljivosti odlikuje predvsem preprostost in prijaznost uporabe. V sodelovanju s podjetjem Xenon forte so v Gama System razvili še intuitivni programski vmesnik za večopravilne naprave Kyocera, ki uporabnikom rešitve še dodatno poenostavlja delo.

»Vodilo pri razvoju najnovejše različice rešitve Gama System eDocs je bilo, poleg izjemnih zmogljivosti, ki jih je imela že prejšnja različica eDocs 4.1, predvsem preprostost in prijaznost uporabe. Prvi odzivi potrjujejo, da smo želje in pričakovanja naših uporabnikov močno presegli. Nova generacija DMS rešitve Gama System eDocs 5 prinaša napredne funkcionalnosti in koncept, ki je po našem mnenju korak naprej od standardnih DMS rešitev,« je izjavil Marko Šobota, direktor podjetja Gama System.

Gama System eDocs 5 na napravi Kyocera

Gama System eDocs 5 je sodoben dokumentni sistem (DMS) za hitro, fleksibilno in učinkovito poslovanje ter upravljanje z informacijami na vseh področjih poslovanja. Novo različico odlikujejo nekatere edinstvene lastnosti, ki jo razlikujejo od ostalih izdelkov na trgu. Najprej, kot najbolj pomembno, rešitev je popolna inovacija med DMS, je radikalno drugačne zasnove in je edinstvena že na videz, videti preprosta, uporabniško prijazna in všečna že na prvi pogled.
Uporabnikom ponuja, kljub izjemnim zmogljivostim, navdušujočo uporabniško izkušnjo. Omogočena je integracija DMS s programom Outlook ( e-sporočila lahko samodejno zajema in indeksira v bazi dokumentov) in orodje za skupinsko delo je integralni del rešitve, kakor tudi grafično orodje za dizajniranje procesnih tokov, ki omogoča preprosto sestavljanje pred nastavljenih delovnih tokov dokumentov in procesov. Odlikuje jo tudi enostavno zasnovan uporabniški vmesni s katerim je mogoče preprosto ustvarjanje ad-hoc delovnih tokov.

Preprostost uporabe rešitve Gama System eDocs 5 še dodatno poenostavlja programski vmesnik, ki omogoča enostaven in fleksibilen način zajema dokumentov ter, glede na predvidene delovne tokove, nadaljnjo distribucijo. Intuitivni vmesnik je rezultat skupnega razvoja podjetij Xenon forte in Gama System. Odlikuje ga dvosmerna komunikacija med multifunkcijsko napravo in zaledno DMS aplikacijo. Z grafičnim orodjem za izdelavo procesnih tokov si uporabnik lahko spremeni vnos vseh vrst dokumentov v preproste rutine. Rešitev omogoča celovito podporo skeniranju dokumentov, od koderkoli in s katerekoli sodobne naprave Kyocera, kot tudi polno podporo tiskanju dokumentov shranjenih v rešitvi Gama System eDocs 5. Preprosta je registracija in avtentikacija uporabnikov s pomočjo identifikacijskih kartic ali kode PIN. Obenem pa nudi podporo tako uporabnikom rešitve Gama System eDocs 5, ki deluje na internem strežniku (On-premise), kot tudi rešitvi v oblaku.

»Integracija večopravilnih naprav Kyocera z zalednimi DMS in ERP sistemi je strateškega pomena za naše podjetje, saj dobijo na ta način večopravilne naprave popolnoma novo vlogo v poslovnih sistemih, ker omogočajo številne koristne napredne storitve. Z uporabo Kyocerine hibridne platforme za razvoj naprednih programskih rešitev HyPAS, ki preoblikuje večopravilno napravo v poslovno orodje, smo dosegli celovito podporo vgrajenim funkcijam dokumentnega sistema Gama System eDocs 5 in s tem dostop do dokumentov neposredno preko nadzorne plošče večopravilnih naprav Kyocera. Tako bo rešitev Gama System eDocs 5, ki že v svoji zasnovi postavlja v ospredje uporabnika, še preprostejša za uporabo,« je dejal Matjaž Fortič, izvršni direktor v podjetju Xenon forte d.o.o..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.