18. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Pametnjakovič, ki ne bo okradel denarnice

1 min read

Na sejmu MWC smo že vajeni občudovati premijske mobilnike, za katere je treba dati eno delavsko plačo. Veliko ljudi se sprašuje čemu pravzaprav, tudi sam. No, dokler bodo Kitajci v igri, se za cenovno norijo vendarle ni bati.

Lenovo VIBE K5 Plus denimo prinaša 5-palčni zaslon polne visoke ločljivosti (Full HD), osemjedrni procesor Qualcomm SnapDragon 616 in zamenljivo baterija kapacitete 2750 mAh za delček cene raznih Samsungov in LGjev. Telefon s 16 GB pomnilnika (razširljivega za dodatnih 32 GB s kartico microSD) pa prav tako nudi prepričljivo multimedijsko izkušnjo, kadarkoli si jo uporabnik zaželi.

Lenovo VIBE K5_Silver

Lenovo VIBE K5 Plus ima na hrbtni strani kamero ločljivosti 13 milijonov pik, podprto s sistemom samodejnega ostrenja in LED-bliskavico, medtem ko na prednji strani odlične selfije dela slikovno tipalo z ločljivostjo 5 milijonov pik. Na pametnem telefonu je prednaloženih vrsta uporabnih aplikacij, tako poslovnih kot družabnih, npr. SHAREit, SNAPit, Guvera Music in drugih, ki še olajšajo ogled pretočnih vsebin in deljenje vsebin na družabnih omrežjih.

Elegantno aluminijasto ohišje telefona, ki tehta 142 gramov, je debelo 8,2 mm, na voljo pa bo v platinasto-srebrni ali šampanjsko-zlati barvni kombinaciji. Na voljo bo tudi nekoliko manj zmogljiva različica Lenovo VIBE K5 s 5-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in osemjedrnim procesorjem Qualcomm SnapDragon 415. Ob tem pa naj bi se ceni gibali med 129 in 149 evri za posamezno različico. Ja, pametni telefoni za 700+ evrov imajo vsak dan manj smisla …

Lenovo VIBE K5_Gold

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.