20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Nova dimenzija družine Xperia

2 min read

Sony Mobile je na sejmu MWC poskrbel za evolucijo blagovne znamke Xperia. Ta prinaša še bolj personalizirane in inteligentne izdelke, ki obogatijo vsakodan. Xperie X, X Performance in XA se pohvalijo z znatnim napredkom pri kameri, bateriji in dizajnu. Povsem novi koncepti pametnih izdelkov Xperia dajejo na preizkušnjo običajne kategorije s strojnim učenjem, naravnim uporabniškim vmesnikom in zaznavanjem.

Sony_Xperia_X_1Sony_Xperia_X_4

Mobilnik Xperia X uteleša novo vizijo z dodajanjem novih slojev inteligentne tehnologije s popularnimi in znanimi funkcijami Xperia: kamero, baterijo in dizajnom, da postane vsak dan pametnejši in preprostejši. Povsem nova hibridna samodejna izostritev s predvidevanjem (Predictive Hybrid Autofocus) v pametnih telefonih Xperia X in Xperia X Performance je razvita v tesnem sodelovanju s strokovnjaki kamer Sony α. Le-ta omogoča, da izberete svoj predmet in nato predvidite njegovo gibanje, da lahko posnamete akcijo v popolni izostritvi, brez zamegljenosti.

Sony_Xperia_X_2

Napredne funkcije zahtevajo za ustrezno delovanje baterijski način Stamina in serija Xperia X vključuje Sonyjevo pametno upravljanje baterije za delovanje baterije do dveh dni. Ne samo, da bo telefon deloval dlje z enim polnjenjem, serija Xperia X se ponaša s trajanjem baterije, ki je kar dvakrat daljše s Qnovovo tehnologijo hitrega polnjenja (adaptive charging) in pametnim upravljanjem baterije. Zmogljivosti so zaupane procesorjem Qualcomm Snapdragon, bodisi modelu 650 ali 820 (v Xperia X Performance).

Sony_Xperia_X_3Sony_Xperia_X_6

Sony_Xperia_X_8 Sony_Xperia_X_7

Kot del enotnega dizajnerskega koncepta so Sonyjevi oblikovalci raziskovali vrhunske materiale, teksture in krivine za najbolj naravno prileganje dlani. Vsak pametni telefon serije X prinaša ukrivljen stekleni zaslon znotraj zaobljenega, neprekinjenega okvirja za znano obliko, ki se v vaši dlani počuti udobno. Enoten dizajnerski koncept je prisoten tudi pri Xperia XA, ki se ponaša z osupljivim zaslonom od roba do roba in se tako lepo vklopi v vaše življenje.

Sony_Xperia_X_5

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.