25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Huaweijev hibrid

1 min read

Huaweijeva “kolegijonalnost” se nadaljuje v svet hibridnih računalnikov. MateBook je prenosnik vrste 2-v-1, oblikovan skladno z željami sodobnih poslovnežev. Je orodje za mobilno produktivnost, ki brezšivno združuje prenosljivost, visoko učinkovitost, delo in razvedrilo. Na Intelovih Core m procesorjih temelječ hibrid poganja Windows 10 in, roko na srce, presneto spominja na Microsoftov najnovejši Surface.

Huawei_Matebook_1Huawei_Matebook_2Huawei_Matebook_3Huawei_Matebook_4

Pri stik potrdi, da je MateBook res vrhunski izdelek, izdelava je prepričljiva. Ultra vitek hibrid ni najlažji med sebi enakimi, a prepriča s kakovostnim zaslonom in tipkovnico, piko na i pa postavi digitalno pero. 12-palčni zaslon IPS je namreč občutljiv na večprstni dotik, premore ločljivost 2160×1440 pik in ni pretirano zahteven glede energijskih potreb. Ne nazadnje tanka naprava ponuja do 9 ur avtonomije, kar je hvale vredno. Izboljšana je tudi tehnologija polnjenja, saj se baterija v celoti napolni v pičlih dveh urah in pol, v časovni stiski pa zmore polnilec 60 odstotkov kapacitete napolniti v eni sami uri.

Huawei_Matebook_5

 

Železnino sestavlja še do 8 GB delovnega pomnilnika DDR3 in pogon SSD zmogljivosti do 512 GB. Hvalim zasnovo brez ventilatorja, pasivno hlajenje namreč prinaša absolutno tiho delo.

Huawei_Matebook_6

Pisalo MatePen pozna 2.048 nivojev občutljivosti za popolno zajemanje različnih pisalnih navad uporabnikov brez zamika. Za napredno poslovno rabo pa MatePen podpira grafične in matematične funkcije in ga je moč uporabiti tudi kot laserski kazalec za predstavitve.

Huawei_Matebook_7

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.