25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Superzoom v škatlici

2 min read

PowerShot SX720 HS je Canonov najtanjši in najbolj zmogljiv fotoaparat s super povečavo doslej. Optični elementi v objektivu namreč zmorejo kar 40-kratno povečavo! V kompaktno ohišje je vgrajeno tipalo CMOS z ločljivostjo 20,3 milijona točk in procesor DIGIC 6, ki poganja Canonov sistem HS System. Rezultat so čudovite fotografije in filmi Full HD, tudi pri slabši osvetlitvi.

PowerShot SX720 HS_1

Lahek žepni fotoaparat, katerega ohišje meri v debelino le 35,6 mm, je opremljen z vsestranskim ultra širokokotnim objektivom, s 40-kratno optično povečavo (24–960 mm) in 80-kratno povečavo ZoomPlus. Je popoln sopotnik za zajem akcije na potovanju, tako bližnje kot oddaljene. Ko potujete s prijatelji, naredite veliko skupinsko fotografijo pred čudovitim ozadjem z uporabo napredne pomoči za okvirjanje povečave (Advanced Zoom Framing Assist), ki pametno približa ali oddalji subjekt, kar je v pomoč pri kompoziciji posnetka glede na število vključenih ljudi. Ko se odločite za premik na naslednjo lokacijo, se pametni stabilizator slike PowerShota SX720 HS stalno prilagaja, kar zagotavlja najboljšo kakovost fotografij, tudi če je teren neraven.

PowerShot SX720 HS_3

Z dotikom gumba se spomnite dih jemajočih trenutkov z realističnimi filmi Full HD, z do 60 posnetki na sekundo, v formatu MP4. Canonov dinamični stabilizator slike prinaša v kombinaciji z načinom Auto Level stabilne posnetke, celo pri hitrem premikanju ali pri fotografiranju iz težavnih kotov z odpravljanjem tresenja fotoaparata prek petih osi. Če želite posnetek akcije, uporabite način Short Clip Movie – izberete lahko štiri-, pet- ali šestsekundne izseke z različnimi možnostmi predvajanja, vključno s počasnim predvajanjem ali predvajanjem z dvakratno hitrostjo. Za večji ročni nadzor lahko uporabite poudarjanje točke ostrenja (MF Peaking) za doseganje popolne izostritve na fotografijah in filmih.

PowerShot SX720 HS_2

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.