23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Canonove PIXME s polnljivimi kartušami

2 min read

Canon je predstavil tri nove tiskalnike – PIXMA G1400,PIXMA G2400 in PIXMA G3400 –, ki omogočajo tiskanje do 7000 barvnih in 6000 črno-belih strani z enim kompletom stekleničk s črnilom. Vsi trije tiskalniki, ki jih odlikuje Canonov povsem nov sistem Continuous Ink Supply System (CISS), uporabljajo črnilne vložke, ki omogočajo ponovno polnjenje. S tem se pri velikih obsegih tiskanja pomembno zmanjšajo tekoči stroški za črnila.

PIXMA G3400_AMBIENT 2

Za pisarne, kjer je tiskanje z visokim izkoristkom norma, ali domače uporabnike, ki uživajo v tiskanju vseh svojih najboljših fotografij, predstavljajo tiskalniki resnično vrednost ter nudijo nizke stroške tiskanja z neprimerljivim številom izpisov za največjo storilnost. Canonova originalna pigmentna črna in barvna črnila zagotavljajo izjemno kakovost izpisov z jasnim in ostrim besedilom ter živahnimi barvami.

Oblikovani za zagotavljanje kakovosti, podrobnosti in enostavnosti uporabe

PIXMA G1400 je enofunkcijski tiskalnik, medtem ko sta PIXMA G2400 in PIXMA G3400 tiskalnika vse-v-enem, ki nudita tiskanje, skeniranje in kopiranje. Vsi trije tiskalniki vključujejo trpežen sistem tiskalne glave FINE, ki zagotavlja visokokakovostne izpise pri visokih hitrostih, ter tehnologijo, ki zaustavlja v črnilne cevi prodirajoč zrak. To zagotavlja zanesljivost in stabilnost pri tiskanju velikih naklad. Za izpise z veliko podrobnostmi nudi mehanizem tiskanja z velikostjo kapljic črnila 2 pl in ločljivostjo tiskanja 4800 x 1200 dpi gladke prehode in izjemne podrobnosti, kar je popolno za zahtevne dokumente in visokokakovostne fotografije. Vsi predstavljeni modeli tiskajo tudi fotografije velikosti 10 x 15 centimetrov brez robov v samo 60 sekundah.

PIXMA G3400_SITUATION SHOTS Visibility of Ink Tank Beauty

Novi kompaktni modeli s črnilnim vložkom, ki omogoča ponovno polnjenje, združujejo estetsko oblikovanje in preprostost uporabe. Štirje črnilni vložki z visokim izkoristkom, ki se nahajajo na sprednji strani tiskalnika, so takoj vidni, zaradi česar je mogoče raven črnila preveriti preprosto in hitro. Edinstveno oblikovana steklenička črnila zagotavlja, da je dolivanje črnila hitro in čisto opravilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.