19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Fototiskalnik brez konkurence

1 min read

Podjetje Canon je danes razveselilo vse profesionalce, ki bi radi fotografije “razvili” na kar največji površini. imagePROGRAF PRO-1000 je fototiskalnik profesionalnega razreda, namenjen šolam za umetnost, grafičnim umetnikom, oblikovalcem in profesionalnim fotografom. Zahvaljujoč naprednemu sistemu z 12 pigmentnimi črnili, veliki tiskalniški glavi in procesorju za obdelavo, imagePROGRAF PRO-1000 izdela izjemno kakovostne izpise do velikosti A2 v vsega šestih minutah. Funkcija Crystal-fidelity zagotavlja, da fotografije, posnete s fotoaparati Canon EOS, reproducira z izjemno natančnostjo. Poleg tega pa brezžična povezljivost in povezljivost z oblakom nudi uporabnikom svobodo, da lahko tiskajo iz številnih naprav in priljubljenih aplikacij. imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000 vključuje nov sistem L-COA PRO Image Processing System, ki zagotavlja pravilno uravnavanje in mešanico črnil z natančno postavitvijo kapljic črnila. To omogoča doseganje optimalne kakovosti fotografij profesionalnega razreda. Za še dodatno izboljšanje kakovosti sprejema tiskalnik tudi slikovne podatke visoke ločljivosti 1200 ppi, kar je rezultat naraščajočega števila točk digitalnih fotoaparatov, ki so danes na voljo. Dodana zmogljivost omogoča izdelavo gladkih, tankih linij na izpisih.

imagePROGRAF PRO-1000 b

Z možnostjo izbire med 17 vrstami s strani Canona odobrenega profila papirja ICC, vključno s svetlečim, polsvetlečim in matiranim, uporabnikom novi tiskalnik zagotavlja svobodo izbire posebnega papirja, ki zadovolji njihove umetniške potrebe. Tiskalnik odlikuje tudi podpora za rezane liste A2, zaradi česar izdela visokokakovostne izpise do velikosti 17 palcev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.