20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Slušalke za igre

2 min read

Logitech se ne da. Predstavil je dvoje novih žičnih in brezžičnih slušalk, namenjenih igričarjem. Modela Logitech G633 in G933 Artemis Spectrum po navedbah proizvajalca zagotavljajo vsestransko vrhunsko zvočno izkušnjo. Opremljene so z avdio gonilniki Pro-G, ki so v postopku patentiranja. Ti so narejeni iz hibridnih mrežastih materialov, k in zmorejo iz sebe iztisniti jasne in natančne visoke tone kot tudi globoke in bogate base.

Logitech G933 Artemis Spectrum
Logitech G633 in G933 so prve slušalke, ki igralcem iger nudijo obe možnosti prostorskega zvoka, tako Dolby kot DTS Headphone:X. Slednja uporablja kalibracijo in procesiranje, ki igralce iger in ljubitelje zvoka približata studijski izkušnji bolj kot kadarkoli prej, saj podpirata zvočno postavitev 7.1  in obilico možnosti za personalizacijo.

Slušalke Logitech G633 in G933 delujejo na osebnih računalnikih, mobilnih napravah in igralnih konzolah. Logitech G633 so opremljene z USB-priključkom in  analognim vhodom, ki povezuje in meša zvok z do dveh naprav, Logitech G933 pa so premorejo USB mix adapter in dva analogna vhoda, ki povezujeta in mešata zvok z do treh naprav. Logitech G633 so ožičene slušalke za igre, pri Logitech G933 pa lahko izbiramo med žičnim in brezžičnim igranjem, z ultra nizko latenco na brezžičnih 2,4GHz. Imamo tudi možnost uporabe priloženega analognega kabla in 3,5mm analognega vhoda na slušalkah za igranje brez baterij.

Logitech G633
Piko na i postavi vizualna izkušnja. Z uporabo Logitechove programske opreme za igre lahko uporabnik programira osvetlitev, avdio in tipke. Pri prilagajanju osvetlitve RGB lahko izbira med 16,8 milijoni barv, trem programabilnim G-tipkam pa lahko dodeli posebne makre za brezhibno igralno izkušnjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.