18. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Sony SmartBand 2

1 min read

Druga generacija japonske zapestnice SmartBand se ponaša z naprednim senzorjem srčnega utripa, kar prinaša pomemben vpogled v aktiven življenjski slog. Gre za napravo za beleženje življenja z več senzorji, ki zagotavlja popoln vpogled v nivo posameznikove športne pripravljenosti, dobrega počutja in stresa.

SmartBand2

Znotraj SmartBand modularnega jedra so vgrajeni senzorji pospeška in merjenja srčnega utripa. SmartBand 2 samodejno beleži aktivnosti, kot so hoja, tek in drugi športi, medtem pa med vsako vadbo določa tudi srčni utrip. Sonyjeva priljubljena aplikacija Lifelog uporabniku pomaga spremljati napredek in motivacijskimi prijemi. Pametna zapestnica beleži tudi nivo razburjenja in stresa skozi dan.  Cilj Sonyjevih inženirjev je tudi v beleženju nočnega počitka – poleg samodejnega zaznavanja spanja prepriča še funkcija pametne budilke (ta nežno vibrira ob ukazu za bujenje).

SmartBand2_1

SmartBand 2 skrbi, da nikoli ne zamudite klica, sporočila, elektronskega sporočila ali tvita z nežnimi vibracijskimi obvestili in svetlim utripanjem RGB LED lučk. Omogoča preprosto upravljanje glasbe na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z enostavnimi dotiki za predvajanje, pavzo ali preskok na naslednjo skladbo. Skrbi tudi, da uporabnik ne bi izgubil svoje mobilne naprave, saj SmartBand 2 zavibrira in uporabnika opozori, ko je ta več kot 10 metrov od povezane naprave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.