25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

DiskStation Manager 5.2 je nared

1 min read

Družba Synology je predstavila novo različico operacijskega sistema za strežnike NAS DiskStation Manager 5.2. Ta prinaša napreden in varen zasebni oblak za zasebnike in podjetja. Nova različica prinaša še hitrejše delovanje rešitve Cloud Station in bolj prilagodljivo sinhronizacijo v oblaku s kodiranjem (Cloud Sync in AppArmor).
Download Station_preview
Zahtevnejši uporabniki bodo veseli podpore za prilagajanje obremenitev (Adaptive Load Balancing – ALB), saj lahko zmogljivejši NAS-sistem Synology poznajo nadomestni način delovanja brez dragega mrežnega stikala in tako skrbnikom sistemov ter omrežij ponudijo več rešitev v primeru potrebo po večji pasovni širini, povezavo namreč lahko vzpostavijo/združijo preko ALB, Active-standby, 802.3ad dynamic in Balanced XOR. Tako dosežejo večji pretoka in nadomestni način delovanja brez uporabe strežniškega mrežnega stikala.

Čeprav majhne, so novosti lahko tudi divje uporabne. Ena takšnih je denimo izboljšana aplikacija Note Station, ki uporabnikom omogoča hiter in preprost način shranjevanja spletnih vsebin ter upravljanje dela/opravil na spletu.

Cloud Station_new system tray

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.