19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Projektor z brezžično povezavo

1 min read

Canon XEED WUX500 je eden prvih poslovnih projektorjev, ki je že serijsko opremljen z brezžično povezavo WiFi. Posledično nudi izboljšano prilagodljivost in nadzor predstavitev ter omogoča različnim uporabnikom brezžični vnos slik, video ali avdio datotek, bodisi neposredno bodisi prek usmerjevalnika.
Projektor XEED WUX500 odlikuje tudi delovanje brez osebnega računalnika, kar pomeni, da je predstavitve na projektorju mogoče predvajati neposredno iz USB-ključa. Z uporabo tehnologije za zlivanje robov in edinstveno prilagoditvijo štirih robov pri odpravljanju navpičnega popačenja je mogoče ustvariti gladke slike iz do devetih projektorjev, razporejenih v 14 različnih položajev, preprosto povezanih prek kablov LAN (dolžine do 100 metrov).

Canon_XEED_WUX500

Za ostro sliko, ki jo projicira XEED WUX500, je zaslužna tehnologija LCOS. Močna žarnica dosega svetilnost do 5000 barvnih lumnov. Naravna ločljivost slike je WUXGA (1920 x 1200 pik), za ostro sliko ne glede na uporabljeno povečavo pa skrbi zaslonka F2.8.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.