19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo poenostavlja pisanje na mobilnih napravah

1 min read

Družba Lenovo je predstavila aplikacijo WRITEit, ki olajša ročni vnos besedila na mobilnih napravah, predvsem tistih, ki podpirajo rabo digitalnega peresa. WRITEit deluje na določenih prenosnikih in tablicah Lenovo z operacijskim sistemom Windows 8, aktivnim peresom ali tehnologijo AnyPen. S tem Lenovo uporabnike spodbuja, da besedilo raje vnašajo ročno, kot pa s pomočjo tipkovnice.

Writeit_Screenshots-11

Uporabniška izkušnja ob uporabi digitalnega peresa je na marsikateri tablici slabša od tiste, ki jo nudijo klasična pisala in papir. Lenovo pa z aplikacijo WRITEit vrača svobodo uporabe pisala, saj uporabnikom omogoča, da praktično v vsako polje besedilo vnesejo s pomočjo digitalnega peresa, tudi če je to polje v aplikaciji, ki ne podpira rabe tovrstnega načina vnosa. Posledično lahko uporabniki na takšni tablici ali prenosniku vsa opravila opravijo s peresom, hitro in natančno. WRITEit odlično deluje v navezi s spletnimi brskalniki, odjemalci elektronske pošte, družbenimi omrežji, spletnimi obrazci in drugimi programi.

Writeit_Screenshots-05

Aplikacija WRITEit deluje v ozadju in ročno pisavo uporabnika v realnem času spreminja v digitalni zapis. Uporabniki, ki hitro pišejo, bodo vzljubili orodje, ki jim predlaga besede ali alternative neprepoznanim besedam, saj bodo tako hitreje odpravili morebitne pravopisne napake. Za dodatno enostavnost urejanja besedila so na voljo tudi različni ukazi v obliki gest rok/pisala.

Writeit_Screenshots-06

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.