19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

AVMjeva brezžična ofenziva

2 min read

Letošnji sejem CeBIT je glede predstavitev novosti s področja strojne opreme močno podhranjen, saj mu pozornost uspešno kradeta tako sejem CES kot kongres MWC. Zato pa smo lahko toliko bolj veseli zvestobe lokalnega proizvajalca AVM, ki vsako leto CeBIT izkoristi za predstavitev svojih žičnih in brezžičnih novosti, zbranih pod sloganom hitrejši dom.

Bera usmerjevalnikov FRITZ!Box je tako tudi letos izjemno pestra. Evropskim potrošnikom bo kmalu na voljo FRITZ!Box 7430, ki je povsem posvečen IP-povezavam. Tistim, ki stavijo predvsem na mobilni internet pa je namenjen usmerjevalnik FRITZ!Box 6820 LTE.

CeBIT-AVM-6820

Končno so v AVMju izdelali dolgo pričakovani model FRITZ!Box 4080 in vanj vgradili vse, kar družba premore. Tako se med prvimi usmerjevalniki na trgu pohvali s tehnologijo Wireless AC Wave 2, ki z združevanjem signala večih brezžičnih anten zmore ponudniti hitrosti do 2,5 Gbit/s. Tako nobena naprava ne bo ostala brez signala, usmerjevalnik pa je zasnovan za največje obremenitve, tudi tiste, ki jih prinaša pretakanje videa v ultravisoki ločljivosti 4K. Odličnost zasnove se kaže tudi v dejstvu, da usmerjevlanik FRITZ!Box 4080 lahko deluje v navezi z vsemi vrstami modemov – kabelskimi, DSL ter optičnimi.

FRITZ!Box 4080 und 4020

Kmalu bo za vse AVMjeve naprave na voljo tudi nova različica programske opreme FRITZ!OS, ki bo postregla s še boljšo uporabniško izkušnjo in nadgradnjo funkcionalnosti. Omenjena programska oprema je ena redkih, ki zna upravljati ne le z usmerjevalniki, temveč tudi podaljševalniki signala, napravami, ki mrežni signal prenašajo po električnem omrežju, brezvrvičnimi telefoni itd.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.