19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tušmobilovi uporabniki odslej pri Telemachu

1 min read

Vodilni kabelski operater v Sloveniji, Telemach, je pod svoje okrilje prevzel naročnike najhitreje rastočega mobilnega ponudnika Tušmobila. Danes so razkrili tudi smele načrte: pospešeno nadgradnjo mobilnega omrežja LTE in več baznih postaj.

Telemach in Tusmobil

Telemach je s prevzemom Tušmobila dobil tretjega največjega ponudnika mobilnih storitev v Sloveniji z več kot 300.000 naročniki. Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v zadnjem četrtletju lanskega leta zvišal svoj tržni delež na 12,7 %. Na tem področju je med slovenskimi mobilnimi operaterji ponovno beležil največjo rast, hkrati pa je v primerjavi s koncem leta 2013 tudi edini med tremi največjimi ponudniki mobilne telefonije, ki je uspel povečati tržni delež. Ohranja tudi najvišjo rast števila uporabnikov mobilne telefonije, kjer se je tržni delež povečal na 11,2 %.

Veseli tudi podatek, da odpuščanja na račun novega oblikovanja skupnih služb niso predvidena, saj želijo v Telemachu ustvariti ekipo, s katero bodo tudi v prihodnje dosegali rast števila uporabnikov mobilnih storitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.