Kamera za akcijo

Svet vrhunske ločljivosti 4K se vsakodnevno razvija in raste. Nova Sony aktivna videokamera Action Cam FDR-X1000VR uporabniku omogoča, da videoposnetke zajame iz lastne perspektive v izjemni ločljivosti 4K. 

Kot je na sejmu International CES 2015 demonstriral vsestranski športnik (predvsem deskar) Tony Hawk, jo je moč namestiti na čelado ali drugo priročno mesto in ujeti živahne, izjemno ostre videoposnetke s štirikrat več podrobnostmi kot pri polni visoki ločljivosti (Full HD). Ne glede na to, ali letimo z jadralnim padalom ali osvajamo gorske vrhove, nam videokamera Action Cam omogoča, da jih podoživimo in delimo z drugimi v razburljivi natančnosti.

Sony Action Cam HDR-AS200VR (1) (1024x576)

Bogate in živahne barve ter jasnost slike, ki jih omogoča vrhunska ločljivost 4K, prinašajo tudi izjemno novo dimenzijo pokrajinam, s čistimi podrobnostmi slehernega prizora. FDR-X1000V ponuja možnost snemanja v polni visoki ločljivosti (Full HD) s hitrostjo 120 sličic

na sekundo in v visoki ločljivosti (HD) s hitrostjo 240 sličic na sekundo, prav tako pa uporabnikom omogoča, da z brezplačno programsko opremo Action Cam Movie Creator enostavno poudarijo izbrane utrinke s filmskimi učinki počasnih posnetkov.

Sony Action Cam_FDR-X1000VR (2) (1024x576)Sony Action Cam_FDR-X1000VR (3) (1024x683)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.