19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

VOYO po novem s programi v živo in časovnim zamikom

1 min read

Spletna videoteka VOYO (www.voyo.si) bo danes doživela pomembno nadgradnjo. Storitev, ki jo že tri leta intenzivno razvija domača ekipa strokovnjakov in je do letos prepričala že več kot 45 tisoč naročnikov, bo ponudila ogled TV-programov medijske hiše PRO PLUS v živo. Temeljito prenovljena je tudi grafična podoba pretočne spletne storitve, ki po novem stavi predvsem na vizualno izkušnjo, podprto z ravno pravšnjo mero tekstovnih informacij.

Voyo

Uporabniki bodo na pametnih napravah – računalnikih, tablicah, telefonih in televizorjih – lahko spremljali programe POP TV, Kanal A, Kino, Brio ter Oto, omogočen pa jim bo tudi ogled TV-programov za do tedna dni nazaj. Danes do storitve VOYO največ naročnikov dostopa preko računalnikov, več kot 70 odstotkov je takih uporabnikov, vsem uporabnikom pa je na voljo že več kot 7000 vsebin, tako filmov, serij, šovov, telenovel in drugih video vsebin. Za ogled vseh bi prizadeven uporabnik potreboval kar 4 mesece dopusta brez spanca in izhodov do hladilnika!

Voyo 2

V preteklem letu so uporabniki storitve VOYO opravili za skoraj 5 milijonov ur (natančneje 447 let) ogledov vsebin. Grafična in funkcionalna nadgradnja ter bogatitev vsebin bodo sredi novembra prinesele tudi prvo podražitev storitve po letu 2010. Mesečna naročnina se bo takrat dvignila na 7 evrov, vsi predhodni naročniki pa bodo še eno leto deležni podaljšanja obstoječe naročnine (5 evrov mesečno).

Voyo 3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.