24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Vitka telovadka iz Lenova

2 min read

Lenovo je za jesen pripravil resnično ofenzivo tablic in ultralahkih prenosnikov. Hibridna YOGA 3 Pro me je očarala že na prvi pogled, saj gre za izjemno privlačen računalnik s 13-palčnim zaslonom. Ta prikazuje sliko v ločljivosti QHD+ (3200×1800 pik), prenovljeni tečaji zaslona, ki omogočajo njegov popolni zasuk, pa spominjajo na tiste pri kovinski zapestni uri. Novi tečaji so sestavljeni kar iz 800 majhni aluminijastih in jeklenih gradnikov, po njihovi zaslugi pa je hibrid izgubil kar 3 milimetre debeline in tako ohišje prenosnika v višino meri vsega 12,8 mm, »odprt« prenosnik pa je tanjši od debeline svinčnika. Tehtnica YOGI 3 Pro nameri le 1,19 kg, kar je izjemen podatek za prenosnik, ki ne pristaja na kompromise.

Lenovo_YOGA_3_Pro

Na 10-prstni dotik občutljiv zaslon premore stekleno in izjemno trpežno zaščito Gorilla Glass, premakniti pa ga je možno v praktično katerikoli položaj. V tanko ohišje so inženirji vgradili procesor Intel Core M z vgrajeno grafiko, za izjemno hitro delovanje, obsežno hrambo podatkov ter nasplošno zelo odzivno delovanje pa je zadolžen tudi pogon SSD (do kapacitete 512 GB). YOGA 3 Pro nudi do 9 ur delovanja na baterijo, pri čemer je lahko stalno povezana v brezžično omrežje (podpira brezžične hitrosti standarda 802.11 a/c).

Lenovo_YOGA_3_Pro_tecaj_zaslona

Svojevrstno presenečenje je tudi precej dober zvok prenosnika. Za njegovo kakovost skrbita premijska zvočnika proizvajalca JBL s tehnologijo Waves Audio, ki samodejno prilagaja predvajanje zvoka različnim načinom uporabe. Tako tudi v primeru, ko zvočnika nista obrnjena neposredno proti uporabniku, s tehnologijo zvočnih odbojev poskrbi, da je zvok čist in jasen.

Lenovo_YOGA_3_Pro_iztegnjena

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.