25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

YOGA Tablet 2 Pro s projektorjem

2 min read

To pa je inovativnost. Lenovo je znova poskrbel, da bomo multimedijski zanesenjaki (pa vsi drugi tudi) srečni. V svojo novo tablico so poleg kopice sodobnih tehnologij vgradili celo projektor. Ta je resda majhen (pico), a kljub temu iz sebe spravi sliko diagonale do 50 palcev. Za piko na i multimedijski izkušnji pa poskrbita zmogljiva zvočnika in celo vgrajen nizkotonec.

YOGA Tablet 2 Pro a

Multimedijsko naravnana YOGA Tablet 2 Pro je opremljena s kar 13-palčnim zaslonom ločljivosti QHD (2560×1440 pik). Tablica uporabnikom prinaša nov način uporabe – obešalnik. Uporabniki lahko sedaj tablico obesijo kamorkoli želijo. Seveda tablica ohranja tri načine predhodnice – držalo za enostavnejše branje, nagib za lažje brskanje po spletu ter stojalo za spremljanje najrazličnejših digitalnih vsebin. Kljub številnim novim funkcijam in možnostim prilagajanja življenjskemu slogu uporabnikov tablica s 3,7 mm in 950 grami ostaja tanka in lahka.

YOGA Tablet 2 Pro b

Novo YOGA Tablet 2 Pro poganja četrta generacija procesorja Intel Atom, ki skrbi za tekoče predvajanje multimedijskih vsebin in pristno večopravilnost. Tablica, ki nudi do 15 ur avtonomije delovanja na baterijo, je opremljena s kamero ločljivosti 8 milijonov pik, vsebine pa lahko uporabnik hrani na notranjem pomnilniku (32 GB) ali pa karticah micro SD (do 64 GB). Na voljo bo tudi model s povezljivostjo v mobilna omrežja 4G. Dinamičnemu življenjskemu slogu je prilagojena tudi programska oprema, ki pomaga uporabniku spremljati svoje aktivnosti, kontakte, e-pošto in vsebine na družabnih omrežjih. Prednaložena aplikacija Brewster zna združiti kontakte iz različnih aplikacij v enoten imenik ter ponuja njihovo napredno upravljanje.

Profesionalka med YOGA tablicami prihaja v Slovenijo že naslednji mesec, denarnico pa bo olajšala za 599 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.