19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo VIBE X2

2 min read

Kitajski velikan misli skrajno resno, ko v svojih napovedih omenja vzpon na področju mobilnih naprav. Na sejmu IFA 2014 je predstavil nov premijski pametnih telefon VIBE X2. v oči takoj pade “sendvič zasnova” telefona, ozr. večnivojsko oblikovanje, kot so ga poimenovali v izvirniku, saj je barvnih odtenkov na telefonu več. Lenovo je tudi prvi proizvajalec pametnih telefonov, ki uporablja novi mobilni osemjedrni procesor MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core. Ta se lahko pohvali z izjemnimi zmogljivostmi ter vrsto tehnologij za varčevanje z energijo, zato tudi ob ogledu video posnetkov ter fotografij ali pa poslušanju glasbe avtonomija baterije ne peša tako hitro. Telefon je opremljen s 5-palčnim zaslonom polne visoke ločljivosti, ki postreže s širokim vidnim kotom.

VIBE-X2

VIBE X2 ima vgrajeni dve napredni kameri, ki premoreta vrsto slikovnih načinov ter funkcij olepšav posnetkov. Te tehnologije uporabnikom omogočajo zajem ostrih video posnetkov in fotografij praktično kadarkoli. Za kakovostno samoportretiranje skrbijo na prednji strani vgrajena širokokotna leča in senzor ločljivosti 5 milijonov pik ter funkcija samodejnega sprožilca – tega lahko uporabnik aktivira s pomežikom ali nasmehom. Kamera na hrbtni strani je opremljena z zadaj osvetljenim senzorjem ločljivosti 13 milijonov pik ter LED-bliskavico ter je sposobna zajema kakovostnih posnetkov in fotografij v vseh pogojih. 32 GB prostora za hrambo podatkov pa je odlična popotnica za shranjevanje najrazličnejših digitalnih vsebin.

VIBE X2_Red_Hero

Za dodatno personalizacijo mobilne izkušnje je Lenovo pripravil dva inovativna dodatka, poimenovana VIBE Xtensions. To sta VIBE X2 baterija in VIBE X2 zvočnik, njuna posebnost pa je v tem, da preprosto nadgradita večnivojski dizajn telefona – se preprosto namestita na hrbtno stran. Ultra tanka (5,1 mm) X2 baterija skoraj podvoji avtonomijo telefona (do 75% več zmogljivosti), medtem ko X2 zvočnik še izboljša zvok telefona pri poslušanju glasbe ali gledanju video posnetkov. Na voljo je s priročnim stojalom, ki omogoča prostoročno uporabo, vgrajen mikrofon pa je kot nalašč za opravljanje konferenčnih klicev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.