20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Simobilov hangar

1 min read

Prostora za hrambo podatkov ni nikoli preveč. Podobno kot pomnilnika. V zadnjih letih pa je postalo še kako pomembno, da lahko do čim več vsebin in dokumentov dostopamo kadarkoli in od koderkoli. To spoznavamo ne le uporabniki, temveč tudi podjetja. v Simobilu so za svoje naročnike pripravili brezplačno aplikacijo Hangar Mapa, s katero so lahko enostavno povezani v oblak, njihove fotografije, glasba in dokumenti pa varno shranjeni in vedno na dosegu roke.

Simobil Hangar Mapa

Hangar Mapa vsem Si.mobilovim (zasebnim) naročnikom ponuja 4 GB brezplačnega prostora za shranjevanje podatkov. Do vseh dokumentov, naloženih v Hangar Mapo, uporabniki dostopajo preko vseh svojih naprav – tablice, telefona in/ali računalnika. Zelo pomembna prednost Hangar Mape pa se skriva v dejstvu, da je prenos podatkov, potreben za nalaganje in prenašanje dokumentov, v Si.mobilovem omrežju za uporabnike brezplačen.

Za mobilne naprave je preizkusna različica že na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store. Dodatne informacije o storitvi pa so na: www.simobil.si/hangarmapa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.